0162 515110 info@insumma.nl

Microsoft Angular / .NET specialist bij In Summa

Microsoft Angular / .NET specialist bij In Summa

Ben jij op zoek naar een interessante stage – of afstudeeropdracht? Ben jij pro actief en wil jij in 20 weken het maximale uit jezelf halen? Wil jij ontdekken, proberen en leren? En tevens kans maken op een vaste baan als Angular / .NET Specialist? Kom dan snel stage lopen bij In Summa!

Naast persoonlijke groei en resultaatgericht werken aan uitdagende opdrachten voor onze klanten, vinden wij het ook belangrijk om de In Summa team spirit te behouden. Borrels, uitjes, interactieve kennissessies….. “Hoe meer plezier je hebt in je werk, hoe beter je presteert” is dan ook ons motto. Dit gecombineerd met onze Brabantse “handjes uit de mouwen” mentaliteit maakt In Summa tot een uitdagende werkgever.

 

Ben jij?

  • Proactief
  • Een echte teamspeler
  • Communicatief vaardig
  • Leergierig
  • Innovatief
  • Positief ingesteld

 

De opdracht

Door de goede begeleiding van onze Angular en .NET specialisten met jarenlange ervaring, is dit een unieke mogelijkheid! Samen met jouw begeleider geef je jouw opdracht een gepast vorm, die voldoet aan alle afstudeereisen en die 100% bij jou past. Tijdens deze opdracht zal de ontwikkeling van ons eigen product centraal staan https://www.webdashboard.com.

Tevens bieden wij jou een uitstekende stagevergoeding, en krijg je een laptop tot je beschikking.

Vragen of meer informatie over deze functie? Graag even bellen of mailen!

Inge Barendregt, tel: 06-51106525  mail: inge.barendregt@insumma.nl

Wie weet tot snel!

Mee innoveren doe je bij In Summa.
Reageer vandaag nog.

In Summa
Oeverkruid 15
4941VV Raamsdonksveer
Nederland

info@insumma.nl

0162 - 515 110